esmaspäev, 2. juuli 2012

Knight Rider 2010 (1994)

Juustune B-ulmekas, millest miskil põhjusel neetult head mälestused. Sai seda nähtud kurat teab mis aastal kuskil hilisel tunnil mingilt eesti tv kanalilt. See oli see aeg kui igasugused suvalised B jurtsud läksid iga kell paremini peale kui kõiksugused filmikunsti raudvarra minevad klassikud. Eriti söövis mällu lõpp ning naissoost auto hologramm. Tema oli ikka selline kompu, et heameelega oleks ise ka temaga kolmeks minutiks (kauem olles aju kärssab) küberruumi vallatlema hüpanud.

Nüüdsel teistkordselt ülevaatamisel lugu enam loomulikult sama hea ei tundunud. Dekoratsioonid olid odavad, pilt krabisev ning vilets, dialoog naeruväärne ning näitlemine olematu. Väike camp väärtus asjal siiski samas on ning kui arvesse võtta ka nostalgia punnitab hindeks 6/10
PS: Panin praegu silmad kinni ja kujutasin kuidas koos sellise seksika AI'ga mööda tolmust ja hämarat kõrbet oma tuumajõul töötava sportautoga veeren. Kassetimängijas samal ajal "The Sisters Of Mercy" või midagi sarnast. Täiesti veetlev mõte endiselt, dmn.
PPS; Knightrideriga ainus ühendav lüli oli see, et mõlemas oli auto ning kummbki auto oli omaette isiksus. Kitt oli seejuures puhas külma loogikaga kalkuleeriv AI. Knightrider 2010 autosse oli aga kapseldatud veetleva surnud tüdruku mõistus.

3 kommentaari:

matu ütles ...

jäin mõttesse. kui K.I.T.T tähendas Knight Industries Two Thousand, siis Knight Rider 2010s peaks olems ju K.I.T.T.T? ten oleks lõpus. Enamik inimesi vist ei teagi mida K.I.T.T tegelikult tähendas vaid neile meenub maailma esimne Pontiac gay-sensibiilse häälega.

matu ütles ...

googeldasin natukene Knight Riderit ja muuhulgas sain teada, et Knight Rideriteks nimetati 80ndatel San Franciscos teatuid mees prostituute. ja avastasin, et Night Riderid on -
A white girl with a huge ass, who only goes after black men. They usually wear hoop earrings and tight yoga pants or TNA's, and can be found listening to R&B/HipHop on flow935.

People usually judge them by calling them whores and saying that they are just interested in big dicks, when most night riders just find darker complections more attractive.

Metsavana ütles ...

Internet avardab ikka silmaringi :)