pühapäev, 23. september 2007

Õhtu Mardiga

Esimene film: Guest House Paradiso

Astus sisse õhtul (arvestatavalt umbes kell 11 .kell 7 magas veel) Mart. Vanade suurte Bottomi sõbrana panime siis esimesena siis selle mängima. Nii head seriaali nagu Bottom on raske seletada. Ja ega ei vajagi. Hankige ja vaadake ise. Loo peategelasteks on kaks (töötut) inglise poissmeest Eddie Hitler ja Richard Richard. Eddie on kergete alkohoolsete probleemidega ja Richie on pidevalt fustreerunud ,et tal puudub nais-sõber. Üldiselt veedavad nad enamuse aja midagi ära rikkudes või mingit jama endale kaela tuues. Mina igaljuhul tunnen nende kahe tegelasega tohutut hingesugulust ja usun ,et paljud eestlased vee. Aga okei. Filmis peavad siis tüübi inglise odavamat ja viletsamat hotelli kuristiku serval..kõrval asumas tuumajäätmete ümbertöötluskeskus. Nagu ikka..peamiselt seksi ja sadismi naljad. Viimased ehk võikamad veel kui seriaalis. Kusjuures me Mardiga saime alles filmi lõpus teada mis roppus see Richie uus perenimi oli. Richie on alati vihane kui jalaga munadesse on saanud.

Acción mutante - Action mutante

See Film oli mul juba kaua kettal olnud. Oleks kindlasti veel kaua kui Mart poleks juba algust nähes kui mööda ketast ringiuurisime naerma hakanud. No mis ma ütlen. Mutandid on tegijad ja praegu vaatan ,et imdb hinnang on ka üllatavalt hea. Tulevikus on maailma valitsejateks ilusad inimesed. See ei meeldi muidugi igatlaadi mutantide, ebarditele ja abordijäänustele kes Ramon Yarritu loovad terori organisatsiooni. Et ilusatele inimestele koht kätte näidata. Enda esimeseks suurimaks tööks valitakse kohaliku rahajõmmi tütar röövida viimase pulmade ajal ja korralikku lunaraha nõuda. Rohkem ei hakka spoilima. Filmi tasub vaatamist. Classic situation .. Stockolm Syndrome!

Johnny Mnemonic

Usun ,et tegemist väga alahinnatud ja kirutud filmiga. Minupuhul tegemist kindla lemmikuga. Uni oli juba parajatl peal ja mart ja arutasime Mardiga cyberpunk relvade üle. Animetest tuli meelde säherdune piits mis olles üliõhuke..vaid loetud molekulid..suudab lõigata läbi nii metallist kui inimestest. Mainisin ,et Mnemonicus oli ka midagi sellist ja Mart väitis ,et pole näinud. Panin siis klassika peale. Üks hea mõnus klassika..hea õhustik ja maailm, mõnusad friigid tegelased ja pisut ka märulit ning isegi lahedad arvutigraafikat. Lühijutt kogumikust Põlev Kroom on üsna mannetu usun..film baseerub üsna kergelt sellel teemal. Lühidalt: Johnny peasisse laetakse sada giga tähtsat infot mille ta peab transportima ..kuhugi. Igaljuhul tahavad nüüd kõik Johnny pead mahavõtta ning lisaks plahvatab see niisamagi kui teatud ajapärast bitte ja baite sealt välja ei urgitseta. Kala taga akvaariumis oli ka tegija.

1 kommentaar:

Metsavana ütles ...

Ma tegelt lisan sellekohta ka kommi ,et see sissekanne sai kirjutatud hirmsa pohmelliga ja värisevate kätega.