neljapäev, 19. jaanuar 2012

Õudusetendus "Teoloogiatudengi katse"

Tallinna Keskraamatukogu saalis toimub 26. jaanuaril kell 17.30 Maniakkide Tänava õudusetendus "Teoloogiatudengi katse". Lisaks sellele toimub seal Maniakkide Tänava õudusjuttude kogumiku "Euromant" esitlus. Raamatu on välja andnud kirjastus Fantaasia. Sõna saavad kirjastaja, autor ja lugejad. Tule, naudi Maniakkide Tänava õudus-performance'it ja ütle sõna sekka!

PS: Katsejänese rollis astun üles mina isiklikult :)

32 kommentaari:

Kober ütles ...

See võib õudne küll olla...

Metsavana ütles ...

Muidugi! tule vaatama :)

Anonüümne ütles ...

kuidas ma siis endale lugejaid juurde saan, kui ei jätta oma aadressi teistel popimatel lehekülgedel? On siis mõni muu viis?
Kui on siis öelge!!! Ning muide need 2 kommentaari minu aadressiga kord kuus pole veel spämmimine. Muide olen päris kindel, et ka vanad filmiblogijad alustasid samal viisil kui mina. Mina teen nii nagu blogimise käsiraamatus kirjas. Lisaks ega ma tänamatu siga pole, ma jätan linke oma blogil teistele lehekülgedele kuhu oma aadressi olen jätnud.

Metsavana ütles ...

Esiteks sa kommenteerisid suure ähmiga vale posti allaga aga see selleks.

Kuidas saada lugejaid ? Elementaarne kulla noor blogija. Kirjuta hästi, jaga feedi blog.tr.ee ning feissboogi kaudu ja see töötab. Päris ausalt ka töötab. Vaata härra Trashi, Onu Kalverit ja teisi. Filmijuttu näiteks. Austatud lugupeetud ja loetud blogid.

Ja muide EI ALUSTANUD spämmiga. Trash, Fletchu, Soprano, Edasi jpt ei käinud ükski sedamoodi teiste blogides enda linke levitamas. See on ju tähelepanu nurumine. Oleks siis veel, et viitsiksid kirjutada sisukamalt midagi, linkida nt postituse alla sarnase filmi kohta käiva lingi enda blogist... Lihtsalt "tule vaata minu blogi" ja ei mingit üritamistki näidata, et oleksid proovinud teise blogi lugeda.

Tuimalt järjekindlalt enda linki sama lakoonilise teatega ja korduvalt jagades jääb mulje kui robotist. On see inimene või äkki programm ?

Sellest ma ei saanud tegelikult aru, et sa jätad linke oma blogil teistel lehekülgedel ? Et sa paned enda blogisse linke kuhu reklaami jaganud oled ?

Anonüümne ütles ...

Metsavana, kuidagi ei saa me üksteisest aru, sina, Trash Xipe ja muud blogijad kirjutavad arvustusi nendele filmidele, mida üks harilik inimene ei vaata, nt jaapani film, mille olemasolust filmirežissöörgi ei tea, mida ma peaksin sinna siis kirjutama?

Ning muide, ma jätan oma blogisse nende blogide aadressid, mille omanikud on mulle lubanud enda aadressi jätta, või siis igatahes ei kustutanud ära. See on neile tänutäheks.

Kui sa nii väga tahad, ma võin hakkata lugema sinu blogi kui sa nii väga tahad, (muide ma loen Onu Kalveri, filmigurmaani, Õhtulehe ja Filmijuttu blogi) võin ma teemakohast kommentaari jätta.
Aga ära ainult siis mulle pisarsilmi vihast kommentaari kirjuta, ja kui kirjutad, ära hoia pead klaviatuuri kohal. Muidu tuleb see mõne aja pärast välja vahetada.

Metsavana ütles ...

Metsavana, kuidagi ei saa me üksteisest aru, sina, Trash Xipe ja muud blogijad kirjutavad arvustusi nendele filmidele, mida üks harilik inimene ei vaata, nt jaapani film, mille olemasolust filmirežissöörgi ei tea, mida ma peaksin sinna siis kirjutama?"

Oot, küsiks sihukese küsimuse: kui meie filmimaitsed niivõrd kardinaalselt lahknevad siis miks sa nii kangesti meile oma blogi reklaamid ? Kas sulle on jäänud siiani mulje nagu ma huvituks mingilgi määral kinos jooksvatest hittidest ja värsketest teostest ? Mida sa üritad täpsemalt saavutada.

Kui sa ei huvi mingist blogist siis kas on mõistlik sinna enda linki jagada ? Oled sa kindel, et minu, Trashi ja Xipe kommentaarid on need mida sa enda blogis ootad ?

Ja ma ei taha, et sa hakkaksid mu blogi lugema. Mulle ei meeldi kui inimesed midagi vastumeelselt ja vägisi teevad.

"Aga ära ainult siis mulle pisarsilmi vihast kommentaari kirjuta"

Hehe, no ei ole pea viie blogimisaasta jooksul veel ükski kommentaar minult pisarat silmast suutnud saada. Mis puutub aga vastu kommeteerimisse, siis lähtun põhimõttest "oma blogi-oma luba", ehk kui mulle mingi kommentaar ei meeldi põrutan vastu mida sellest arvan :)

"ja kui kirjutad, ära hoia pead klaviatuuri kohal. Muidu tuleb see mõne aja pärast välja vahetada."

Vot see lause jäi nüüd ka törtsu segaseks ? Miks klaviatuuri kohal pead hoides see vahetusse läheb ? Mingitsorti kiirgus klahvides ?

Metsavana ütles ...

PS: Vaatasin just, et ka Trash on su kommentaarid kustutanud. Mis järelduse sellest teeme ?

Anonüümne ütles ...

Esiteks ma ei reklaami TEILE oma blogi, ma reklaamin seda teie lugejatele, kes võib-olla tahaksid midagi teistsugust lugeda.

Teiseks, ei ega ma vastu tahtmist su blogi lugema ei hakka, hoopis huviga, oma vaenlast peab hästi tundma. Ega ma sind vaenlaseks ei pea, niisama võibolla konkurendiks lugejate pärast. Aga nii et loen suure uudishimuga sinu blogi. Kolmandaks, nutmist ma ei mõelnud sõna otseses mõttes, kuidas öeldagi kaudses mõttes, et hakkad kritiseerivaid kommentaare kustutama ja taga rääkima oma teiste kaasblogijatega. blogis võib olla põrutad, aga vaatame kuidas sa vaidlustes hakkama saad, praegu ma näen, et eriti ei saa.
Klaviatuuri kohta mõtlesin, et kui nutad siis pisarad tekitavad klaviatuuris lühise. Ja see tuleb välja vahetada.

Metsavana ütles ...

Ahaa, aga siis on see ju puhas spamm. Enne tuleks ikka küsida veebi omanikult luba seal reklaamimiseks. Kas sa noormees viisakusest oled üldse midagi kuulnud ? Tuled teise blogisse oma reklaami levitama ja pärast klähvid ja sõimad ka veel kui öeldakse, et nii pole ilus teha ? Mul hakkab tekkima sinust üsnagi negatiivne ettekujutus.

Vaenlaseks ma muide sind ka otse loomulikult ei pea. Pigem üheks ülbeks ja ilma igasuguse viisakuseta alaealiseks.

Muide mina ei pea mitte ühtegi kaasblogijat konkurendiks. Kui sina pead siis tunnen sulle küll siiralt kaasa.

Kommentaare kustutan vaid sellisel juhul kui need on otseselt isklikult solvavad, vulgaarsed või sisaldavad reklaami.

Anonüümne ütles ...

See et Trash on minu kommentaarid kustutanud näitab, et käbi pole kännust kaugele kukkunud. Te olete vist sugulased. See ei tähenda midagi minu jaoks, ning see meenutab mulle sellise pisaratega silmis jõmpsika ähvardusi, et ta kutsub oma vanema venna. Mul on täiesti ükskõik kas teile meeldivad minu kommentaarid. Mina tahan, et lugejad saaksid mu blogist teada

Metsavana ütles ...

Kuule tatt ära haugu ja demagoogitse endast vanematega! Lisaks sellele, et ebaviisakas ja loll oled lisaks ka ülbe kui kurat.

Võrdlus vanema vennaga on eriti totter, ma tõin Trashi näitena, et ka teistel on sinu lahmiv ja egoistlik enesereklaam üle visanud. Väitmine, et see nn "vanema venna" appi kutsumine on ikka eriti loll. Saad küllap sellest ka ise aru.

Anonüümne ütles ...

Kuule, mul on sinust ka negatiivne arvamus. Sa oled ainuke blogija kes tuleb virisema ühe veeru pärast kommentaarides, mis ilmub 2 korda kuus. Kui see oleks kõikide blogijate arvamus, rahuneks ma maha ja tunnistaks et käitun valesti. Aga 2 blogijat tuleb ütlema, kes võibolla näevad minus suurt konkurenti. Need ei tee mulle veel suuremat hemoroidi. Muide olen üle kahekümne. Ning viisakusest olen rohkem kuulnud kui mõni teine.

Metsavana ütles ...

"Mul on täiesti ükskõik kas teile meeldivad minu kommentaarid. Mina tahan, et lugejad saaksid mu blogist teada"

Vot see on küll vinge suhtumine! Kirjutan teiste blogisse mis iganes saasta soovin. Jätka samas vaimus. Nii saad kindlasti ohtralt lugejaid.

Muide blogide point pole lugejate suuruses vaid siiani on olnud omavahelises komuunis. Kui kavatsed lihtsalt koguda suuri numbreid ning sind nagu ütlesid kaaskirjutajad ei huvita siis ei ole mul sulle tõesti midagi rohkem öelda.

Metsavana ütles ...

Ära pane mulle sõnu suhu. Kus ma olen öelnud, et ma näen konkurenti ? Taga targemaks! Ma olen sulle tänamatule üritanud seletada kuidas on normaalne käituda.

Metsavana ütles ...

Leian, et mul on oma blogis täielik õigus avaldada arvamust selle kohta mis tüüpi kommentaare ma tahan ja milliseid ma ei soovi näha. Kui sa seda minu soovi ei austa siis järelikult käitud võõras kodus ebaviisaka külalisena.

Anonüümne ütles ...

Muide, vanema venna näitena mõtlesin, et sa ei tunne end enesekindlalt oma arvamuses, tood näiteid et nagu oleks sinu arvamus paljudel blogijatel. Mina suhtun hästi neisse inimestesse, kes suhtuvad minusse hästi, kui sa tuled mind lolliks ja tatiks kutsuma siis mis mul muud üle jääb?!
Kas ma pean sinu ees ehk risti ette lööma et sa minust 1.5 päeva vanem oled?
Pealegi vaadates sinu sõnavara, siis arvaks et haridustasemelt oled, ei hakka ütlema.
Ei hakka provotseerima.
Mind ei huvita, kui tuleb üks blogija mulle märkuseid tegema. Olgu aitäh nõuande eest, aga mind tatiks ka lolliks kutsumine oli küll vale asi. Kas ma olen sind solvanud? Veel mitte. Kas matame selle kirve, või alaku sõda???
Nagu kahe ajalehe toimetuse vahel?

Metsavana ütles ...

Kuula Criticbird, kas mitte sina ei alustanud esmalt solvamist nimetades mind vaenlaseks (oma vaenlast peab hästi tundma) ja ähvardades mind peatselt-peatselt nutma panna :) Lisaks käis jutust veel läbi sõna "jõmpsikas".

Peale seda proovisin üle minna sulle nö "arusaadavamale keelele"

Eriti paneb mind imestama lause: "Mind ei huvita, kui tuleb üks blogija mulle märkuseid tegema"

aga samas mainid enda blogis, et oled juba mõningate teadmistega asjaarmastajast filmikriitik. Kuidas siis nõndamoodi ?

"Pealegi vaadates sinu sõnavara, siis arvaks et haridustasemelt oled, ei hakka ütlema."

Huvitav väide inimelt kes moodustab pidevalt kuradima raskesti mõistatavaid lauseid :/

Eh, vastuoluline isiksus oled Critic..

Metsavana ütles ...

"Kas matame selle kirve, või alaku sõda???"

Olen kahe käega selle vaidluse lõpetamise poolt. Tunne on, et see ei vii meid mitte kuhugi.

Anonüümne ütles ...

"Mõningate teadmistega " all mõtlesin seda, et ma tean, kuidas ja mida filmis kritiseerida tuleb, mind on selleks õpetatutud. Teiseks, "jõmpsikas" ei puutu üldse sellesse asjasse, nii et, jah. Ära hakka sõnade pärast norima. Ning see viimane, et ma ei tahtnud sind lihtsalt liiga haigelt solvata, sellepärast jätsingi lause poolikuks, mingisugune austus oma oponendi vastu on alles :)
"Nutma ajamine" polnud ka otseses mõttes

H ütles ...

Kulla Kriitikalinnukene. Võibolla sa ei märganud, aga kui sa jätad blogisse kommentaari, siis sinu nimest moodustub automaagiliselt link, mis su blogisse viib. Kui su kommentaarid on huvitavad, siis sa pakud blogi külastajatele huvi ja nad leiavad su blogi üles. Samas kui igal pool tatti pritsid nagu solvunud neljateistaastane, siis mõni ime, et su blogil lugejaid pole.

Anonüümne ütles ...

Vaidlust pole olnudki, kui see kuhuggi ei viinud, teeme nii, mina jätan "spämmimise" sina võtad oma solvavad sõnad tagasi mis sa vaidluse käigus ütlesid, mina ka kui sind solvasin, ning kui võimalik võtate mind oma filmiblogijate kommuuni, kui te loomulikult tahate, kui ei,siis ei. Midagi pole parata
Sobib?

H ütles ...

Oot, kas ma saan su plaanist õigesti aru?

a) Sina lõpetad spämmimise
b) Metsavana peab vabandama
c) Filmiblogijate kommuun tervitab sind avalisüli

Kai ütles ...

No blogija ma pole ja kommentaare ka tavaliselt ei kirjuta aga igasugune ebasoovitud ja asjakohane linkimine on sama hea kui v1agra reklaam mu postkastis- spämm.

Eriti niru on, et tänu Metsaelukale on criticbird saanud endale ilmselt rohkem reklaami kui ta väärt on (klikkasin ka ise seal lehel):P

Anonüümne ütles ...

Higginsil on õigus, need tingimused tunduvad jah liiga ülbelt, jätan spämmimise, võin jääda üksikuks hundiks kui keegi minuga tegemist ei taha teha. Aga see, et ma ei vääri tähelepanu?! Kai, sa pole blogija, aga minu jaoks on see sama, kui sa ütleksid, et ma ei vääri publikut, sõpru ja muud taolist. Sellega sa võid endale pahandusi saada, mentuuraga.

Kai ütles ...

Mis on mentuura? Google ka ei tea.. Ja teiseks, mulle ei meeldi kui mind ähvardatakse. Enda arust kirjutasin suhteliselt viisaka kommentaari.

Üldiselt- võõrastesse kohtadesse enda reklaami linkimine on siiski spämm. Sellepärast, et spämmirobotid ei saaks kõiki oma läbuga üleujutada nõutaksegi enne kommentaaride lisamist kas kuskil konto omamist või mingi tähe- või numbrikombinatsiooni sisestamist. Kui soovimatut reklaami teeb eraisik, on see siiski spämm ja seda ka koheldakse vastavalt- kustutatakse.

Metsavana ütles ...

Oot oot, mis on mentuur ? menstruatsioon ? või mikstuur ? :)

Muide toon sulle Critic ühe ilusa näite. Üks mu tuttav luges seda kommentarisõda ja teatas selle peale mulle feisboogis järgmist:

"Aga tead, seda kommentaarisõda ma ei suutnudki lõpuini lugeda: sellised SPAMMERID ja nende mõtteviis ajavad mind OKSELE. Ainult nii palju vaatasin, et panin selle sitalinnu endale Adblocki, et kogemata peale ei komistaks."

Tõi selle näite mitte parastamiseks vaid selgitamaks kuidas tegelikult läbimõtlemata reklaam võib tegelikult olla kahe teraga mõõk mis sind ennast näksab.

Kalver ütles ...

karges talveöös nüüd selline kuum madin.
higginsil ses osas täiesti õigus, et asjakohane ja sisukas kommentaar meelitab lugeja palju suurema tõenäosusega blogi lugema kui paljas aadress.
ning kord kohale meelitatud lugeja jääbki käima, kui selleks põhjust on. kui kirjutada nii, et on huvitav lugeda, aga Liivimaa parimaks filmiblogijaks saamine võtab igaljuhul üksjagu aega.
ning feimi ja sulli saavad täna-kannan-ma-seda blogijad ka siis raudselt rohkem, kui mingitele filmifriikidele kirjutaja.

Anonüümne ütles ...

Kai, ma ei ähvardanud, ma hoiatasin,
sa kirjutasid, et sain rohkem tähelepanu kui väärt olen, see oli ebameeldiv.
Mets, sellel näitel polnud mingisugust mõtet, noh arutasid mind minu selja taga, nagu turumutt. Mida see andis? Ma sain aru et tegin valesti paar korda, mis nüüd?
Rahu?
"Pane oma relv maha, ja ela"

Metsavana ütles ...

Okei okei, aitab küll jah, panen nö relva siis maha ja vaidlus lõppend.

Anonüümne ütles ...

Kuule Metsavana, mul hakkas igav, vaidleme veel millegi üle!!!!

Anonüümne ütles ...

Kas te oskaksite mulle öelda, kuidas ma oma blogi lisan blog.station kataloogi?

Olen juba mitmeid kordi proovinud, aga ei lisata.

Miks see nii on, kas võib olla sellepärast, et wordpressi blogi?

Metsavana ütles ...

Oeh, mul targemat ka teha kui noore varsaga koos pead vasta seina peksta.

blog.stationiga ma pole kursis.