pühapäev, 5. veebruar 2012

2012 aasta oodatumad filmid

Minu isiklikust väärastunud vaatenurgast koostatud käesoleva aasta oodatumate filmide nimestik. Loodame siis, et ennustatud maailmalõpp enne peale ei tule, kui need teosed nähtud:
1. Iron Sky: Loomulikult! Mis siis veel, ma poleks mina, kui ma seda ei ootaks. Kartused on küll suured, et tegemist võib olla lihtsa tolamängimise ja jamaga, aga sama suured on ka lootused näha midagi tõeliselt vinget.
2. Whisperer in the darkness: See Lovecrafti tuntud ja isegi eesti keeles ilmunud loo 1950ndate parimas stiilis loodud ekraniseering ilmus kinolinale juba eelmisel aastal. Ootused on kõrged, kuna samade autorite "Call of Cthulhu" on üks parimaid H.P.Li ainetel tehtud filme üldse.
3. Prometeus: LiveForThis ja Spellbound on suutnud enda feisboogi linkidega mindki nakatada. Paistab, et tulemas on kui mitte sisukas, siis vähemalt efektidelt suurejooneline meelelahutus. Pöidlad pihku, ulmesõbrad, pöidlad pihku.
 4. Dredd: Fantaasiafilmide sõbrad tõstavad küllap nüüd kisa, et miks on selle koha hõivanud just see film, mitte "Kääbik". Aga seepärast, et "Kääbiku" treilerit näinuna on mul juba ettekujutus, mis sealt tulla võib. "Dreddi" projekti kohal hõljub aga veel salapäraraloor ning lootused on kõrged. Ehk ollakse esimese filmi vigadest õppinud ja tulekul on tõsine postapokalüptika komm.
5. Kääbik: Kuigi äsja välja lastud trailer tekitab tõsiseid kõhklusi (päkkarite välimus, käitumine ja laulmine tundub kummastav või suisa veider), tahaks ka seda filmi kindlasti näha.

...siin tuleb nüüd tükk tühja maad ja edasi riburada filmid nagu "John Carter", "Total Recall" ja teised kinopildid, mis hetkel ei meenu, kuna pole nende suhtes eriti kõrgeid ootusi või siis pole trailer suutnud piisavalt muljet avaldada..

5 kommentaari:

Kalmsten ütles ...

Juba selle treileri ilmudes tahtsin küsida, et kas ma olen ainuke kellele see lasteaia friikšõu õõvastavana tundub...

Metsavana ütles ...

Kardan, et ei

Ulmeguru ütles ...

Kui juttu Kääbiku treilerist, siis on ropp jah!

Ja mis selle Total Recall-iga on? Teevad jälle miskit rimeiki? Jälle on vaja vana ja mõnusalt taheda kraami asemele miski vedel sitt ekraanile nõristada? Trmv!

Isa Pjotr ütles ...

Expendables 2. Puudub su nimekirjast. Feil.

Metsavana ütles ...

Tagantjärgi meenus veel mitu filmi ehk see nimekiri sai tehtud tiba kiirustades tõepoolest.

Kääbiku osas kui muud ei saa siis saab ehk suutäie nalja.

Total Recallist pidavat jah mingi uusversioon tulemas olema. Kardan halba, kardan kohe väga.