pühapäev, 29. jaanuar 2012

Streets of Fire (1984)

Mida enam ma Walter Hilli filme vaatan, seda enam hakkab tunduma, et tema parimaks tööks jääb "The Warriors". Kõik teised mehe filmid kannatavad erinevate puuduste all. Iseenesest meeldis mulle "Streets of Fire" isegi rohkem kui "The Driver", eriti visuaali ja hoogsama tempo poolest. Hinnet kisub aga kõvasti alla viletsa 80ndate popmuusika rohkus. Sellesse 60ndaid meenutavasse kummalisevõitu maailmasse sedasorti sound lihtsalt ei sobi, See, et kogu tegevus keerleb ühe röövitud lauljatari ümber, ei täheda seda, et peaks tema lõõritamist pidevalt ette, taha ja taustaks mängima. Oleks taust parem olnud, poleks isegi 8 punktist kahju, praegu peab film aga 7 punktiga leppima. Pole midagi teha. 7/10

29 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks nii palju pilte ühe postituse kohta? Kas tahtsid mingi filmi teha mitmeid kaadreid üksteise järele pannes? Väike soovitus: liikumine peab olema ühtlane, ning ühes sekundis on muide 24 kaadrit, nii et jah, kui otsustad oma blogis filmi teha võta teadmiseks :)

Metsavana ütles ...

Mulle meeldib filmidest lahedaid pilte võtta. See on postide tegemise juures üks mu suuremaid kirgi. Iga filmiblogi peaks sisaldama suures koguses pilte. Ma olen teinud läbi aegade ka ainult piltidest koosnevaid postitusi (vt labeli alt pildipost)

Üks hea näide: http://rodendroniteinvasioon.blogspot.com/

Metsavana ütles ...

St Edasi blogi oli hea näide mõnusalt tehtud blogist, kus ohtralt filmist võetud kaadreid.

Lisaks satutakse välismaalt mu blogisse peaasjalikult just google pildiotsinguga. Arvestades, et vaatan palju filme milledest pole just eriti palju kaadreid võrku riputatud on mu blogis olevad pildid paljudele küllap väärtuslikumad kui krüptilises eestõunets keeles kirjutatud tekstid.

Metsavana ütles ...

Ma saan aru, et sul "linnuke" on meeletult igav ja/või hõõrub sind see eelmine teema aga mina ausalt ei viitsi siin pikalt ja laialt su lahmimistele vastata.

Võtsin su viimase kommentaari maha kuna see kordas esimest küsimust agresiivsemas toonis.

Viimased kaks kommentaari peaksid vastama ammendavalt kõikidele pilditeemalistele küsimustele.

Anonüümne ütles ...

Ok, sain vastuse oma küsimusele, sina Metsavana poleks pidanud kohe kergelt hüsteeritsema hakkama. Kommentaari kustutama jne. Sul on õigus, mul tõesti surmigav, aga ma arvan, et sind hõõrub see eelmine teema rohkem.

Metsavana ütles ...

Mine kirjuta blogisse mõni post siis, märksa kasulikum igavuse peletamine. Minul nt pole absoluutselt igav. Koguaeg teha asju.

H ütles ...

Okei, ma algul pakkusin kriitikalinnukese vanuseks 14... tundub, et hindasin vennikese kõvasti üle ja peab mõned aastad veel maha kraapima =D

Anonüümne ütles ...

Oioioioioi vennake Higgins!!!
Mida ma peaksin nüüd sinu arvates tegema, patja nutma, et sa arvad et olen algklassi õpilane?!
Algklassi õpilase sõnavara on esiteks palju väiksem, teiseks, kui oled lugenud minu arvustusi, siis filmid pole eriti lastekad. Ning kolmandaks miks ma üldse pean end õigustama, inimese ees, kes ei suuda keelt hammaste taga hoida, ning kes arvab, et solvab mind sellega, et kirjutab, et olen tema ealine?

H ütles ...

Ausaltöelda lootsin, et sa hakkad ise ka kõrvaltvaataja pilguga aru saama mida suust välja ajad. Kahjuks tundub, et lootus oli asjatu.

Metsavana ütles ...

Sa Angrybird meenutad mulle üha enam pisikest peni, kes peab pulma minnes tabureti kaasa võtma, sest muidu ei ulata, aga hirmsasti tahaks :)

Anonüümne ütles ...

Metsavana!
Esiteks olen Criticbird, mitte Angrybird. Teiseks, mida see peni seal pulmas saada tahab? Tahad öelda, et sinu blogist on mida võtta?!
Higgins!
Pl...d, sinuga on mõttetu vaielda. Ma ju esitasin oma selgitused, miks sa topid oma nina kuhu pole tarvis?!

Metsavana ütles ...

Kõrgelt lugupeetud väärtfilmide vaataja AngryBird, kordan veelkord, pane nüüd tähele!

Kui mu blogi ei paku sulle midagi siis mida põrgut sa siin teed ? Mina näiteks sinu blogi ei loe.

Seda, mida peni pulmas saada tahab õpetatakse sulle ehk mõnes tulevases bioloogia tunnis või palu vanematel seletada.

Metsavana ütles ...

"miks sa topid oma nina kuhu pole tarvis?!"

Vastan Higginsi eest, Higgins on mu blogi pikaajaline lugeja ja tal on täielik õigus kommentaariumis soovi korral sõna võtta.

Anonüümne ütles ...

Kallis Mets!
Esiteks, aitäh, et pead mind väärtfilmide vaatajaks, usun, et see pole sarkastiline nali, sest mina pole öelnud, et olen see inimene.
Küsimusele, mis ma siin teen on lihtne, alguses nägin, et oled tuntud blogija, ning mõtlesin, et võiks siin sinu kulul natuke kuulsust koguda, kuid sa ütlesid, et see on spämmimine, ning MA LÕPETASIN selle ära! Peale eelmise nädala vaidlust, tekkis mul huvi, kuidas siis need filmiblogijate etalonide esindajad, kirjutavad, ehk õpin minagi midagi kasuliku vanameistritelt. Esitasin isegi teemakohalise küsimuse selle postituse all, sina vastasid, aitäh sulle, kuid ühel sinu kauaaegsel lugejal Higginsil, ei püsinud keel hammaste taga, ning ta pidi midagi minu kohta kirjutama, siis ma vastasin talle, siis vastas tema mulle koos sinuga, no ja sellepärast ma siin olengi. Ning lisaks, kui see ei tekita raskusi, kas sa viskaksid minu blogile pilgu peale, ning ütleksid mis sellel viga on`?
Ning muide, seda mida peni pulmas teeb bioloogiatunnis ei õpetata, meil pole zoofiilia kallakuga bioloogiatunde olnud, ning kui see suguühe mida sa mõtlesid on ikka peni ja emase vahel, siis miks seal taburet on?

H ütles ...

Natuke koomiline on vaadata, kuidas mõnitava alltooniga avakommentaarile viidatakse hiljem kui "teemakohalisele küsimusele" =D Aga kui sa oma tekstile mingit vastukaja kannatada ei suuda, siis miks sa üldse oma ülbe tooniga postitusi avalikku veebiruumi trükid?

Ja ma ei ütle, et sa siit minema pead minema. Lihtsalt kui kuskile lambist sisse sajad ja ülbelt lahmima hakkad, siis pole midagi imestada, et sinu kallal keelt sügatakse.

Metsavana ütles ...

Tahaksin juhtida tähelepanu, et zoofiilia pole emase ja isase koera vahel toimuv vaid ikka looma ning inimese. Imetajate paljunemist õpetatakse aga küll koolis. Küllap su klassis veel mitte siis :) loodan, et nüüd midagi ära ei spoilinud.

Metsavana ütles ...

Oeh, ma tõesti ei viitsi hakata su blogi analüüsima, reklaamima ega ka su igavust peletama. Mida järgmiseks ? varsti tahad raha ka laenata.

Pealegi vaata mis möll tuli kui ütlesin, et minu spämmimine pole ilus. Kes seda kisa jõuab pärast ära kuulata kui veel su blogi arvustama hakkaksin.

Anonüümne ütles ...

Mets!
Selle peniga, oli jah väike sõnastusviga. Ma mõtlesin et tavaliselt koolides ei õpetata zoofiiliat.
Ning ma ei saanud vastust oma küsimusele mida see peni taburetiga peale hakkab?
Te ikka, kuidas öelda, üritate odavalt ja lapsikult mõnitada mind, et olen mingisugune 10 aastane jõmpsikas. Kas teil nagu fantaasia üldse ei tööta.Ah ja eesltastel on huumoriga probleeme. Neile ei jõua naljad kiiresti pähe nii kui tahaks, nii et kirjutavad mis jäi paar päeva tagasi hüljatud põhikoolist meelde.
Higgins!
Miks sulle ei meeldi huumorimeelega küsimused? Või eestlased ei saa enam huumorist aru, kui pole vähemalt alkoholi sisaldus veres on alla 0.5 promilli?

Anonüümne ütles ...

Oi ma tunnen, kuidas ma iseendale hauda kaevan...
Jälle on alanud vaidlus, mingisuguse pisikese asja pärast.
Esmajärjekorras on süüdi:....
mina ise natukene, teisejärguliselt Higgins, kes kukkus Metsa kaitsma, ning rääkima, et peaks minu arvatavalt vanuselt midagi maha kraapima.
Ega mu vanus sulle mingisugune loteriipileti hõbedane kaitsekiht ei ole, et sa sealt midagi maha kraabid.

Metsavana ütles ...

Muarust ma tegin väga hea huumorimeelega vastuseid. No ei saa mitte aru, oeh

Anonüümne ütles ...

Huumorimeelt peab natuke treenima Metsavana, ning võibolla on teie tasemel naljakas naerda vanuse üle. aga noh jah.
Lõpetame selle vaidluse, enne kui Higgins jälle õli tulle viskab

Metsavana ütles ...

Ohoo "vähemalt ALLA 0.5?" :D

kuule see on ka huumor või ? Seda huumorit ma mõistan vist küll :)

H ütles ...

Vähemalt on süüdlane leitud =D

Metsavana ütles ...

Ah liiga igav mõnitamine :/

Luban end parandada ja edaspidi mõnitan vaid fantaasiarikkalt.

Anonüümne ütles ...

Metsavana!

Sa oled vist juba suurest kurvastusest midagi tarbinud.

Metsavana ütles ...

Miks ma peaksin kurb olema ?

spirit ütles ...

Kust küll tulevad sellised tattnokad... Ainuke mõistlik tegu oleks linnukesel nüüd nokk kenasti kinni panna ja nurka häbenema minna nii paariks aastaks. Kuigi kas sellestki enam tolku, paha hais juba küljes ja interneeduse mälu on pikk.

Anonüümne ütles ...

Enda arvates, pole mul midagi vaja häbeneda, miks ma peaksin häbenema seda, et julgen midagi vastu öelda, kui mõnitama, solvama tullakse?

Metsavana ütles ...

See vastuütlemine kipub enamasti üsnagi kohmakas olema.