kolmapäev, 28. märts 2018

Mechanic: Resurrection (2016)

Mul oli valida kahe filmi vahel - selle ja The Thing with Two Heads (1972). Viimane on sellest, kuidas ühele pahurale valgele rassistile õmmeldakse õlgadele kurjategijast neegri pea. Aga mulle tundus, et Resurrection võib osutuda halvemaks filmiks ja mu halbade filmide intuitsioon ei vedanud taas alt.

Jason Statham tahab vaikselt pensionipõlve pidada aga üks ta vana kolleeg on pähe võtnud, et ta peab kindlasti veel kolm inimest tapma. Selleks võtab kurjam ühe suvalise tibi poolt peetava neegrilaste kooli pantvangi ja sunnib tütarlast kaasa mängima. Plaan on selline, et tüdruk paneb Stathami endasse armuda, misjärel ta röövitakse ja kasutatakse roimatööde väljapressimiseks. See hea plaan läheb lõhki, kuna tüdruk räägib esimesel võimalusel kõik välja. Statham on aga niivõrd jonnakas juurikas, et armub tüdrukusse kõige selle kiuste ning ei pane kätt ette ka röövile endale. Ehk nüüd tuleb tal ikkagi kolm suvalist sitapead tappa (pluss mõrvade tellija).

Selle filmi üks parimaid asju oli Tommy Lee Jones, ilmselt seepärast, et ta omas allveelaevu. Iga warlord, kes omab tuumaalveelaevu väärib respecti.


Kommentaare ei ole: