pühapäev, 9. detsember 2007

Behind the Mask : The Rise of Leslie Vernon

Lühidalt dokumentaalfilmi meeskond saab erakordse võimaluse käia kaasas koos ehtsa noore sarimõrvariga nimega Leslie Vernon. Tutvuda tema töövõtetega nagu ohvrite valmimine, toimumiskoha ettevalmistus, relvade valimine, meik, lõputwisti leiutamine ja palju muud. Paljud tavalise teen-slasheri saladused saavad siin paljastatud ja mitmete horrori klisheede tagamaad lahtiseletatud. Sarimõrvari töö pole naljategemine vaid vajab tõsist pühendumist, enda arendamist nii vaimselt kui füüsiliselt ja nädalaid ettevalmistusi ,et enda suurel ööl saaks täielikult särada. Paraleelselt näidatakse kuidas see kõik paistab tavalisele noortekambale keda sarimõrvar kimbutab. Suurepärane film hea huumoriga ja täiesti andestatav ka kerge etteaimatavus.

Üks hea film mis parandas tunduvalt tuju peale hulga saasta vaatamist. Film mis avastatud tänu trashile taaskord. Arvan ,et horrori sõbrale kohustuslik vaatamine. Jason, Freddy, Myers. We All Need Someone To Look Up To. 9/10

2 kommentaari:

Trash ütles ...

Seda ma vaatasingi, et keegi on "Behind the Mask : The Rise of Leslie Vernon"´i otsingusõnaga googlist paar korda mu blogil külas käinud. Tore, et meeldis, mulle tundub praegu isegi veel ägedam kui pool aastat tagasi. : )

Metsavana ütles ...

Tõesti muhe teos ja väga lahe uudne vaatenurk leitud vanale teemale.