neljapäev, 9. veebruar 2012

ACTA laupäevane protest

Toetan sõber ja kamraad Xipet ja teen ka pisut promo. Nagu enamus teist teab toimub laupäeval nii Tallinnas kui Tartus protestimiiting ACTA vastu.

Tallinn: https://www.facebook.com/events/314029425310101/
Tartu: http://www.facebook.com/events/293549444038917/
Asjast: http://www.acta.ee/

Ronige kohale ja võtke sõbrad kaasa.  See on oluline. Ka filmiblogid on ohus!

Sobilik tsitaat plakati jaoks ka:

There has grown up in the minds of certain groups in this country the notion that because a man or corporation has made a profit out of the public for a number of years, the government and the courts are charged with the duty of guaranteeing such profit in the future, even in the face of changing circumstances and contrary to public interest. This strange doctrine is not supported by statute or common law. Neither individuals nor corporations have any right to come into court and ask that the clock of history be stopped, or turned back. Robert A. Heinlein, "Life-Line" (1939)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Metsavana, see pole järjekordne minupoolne kommentaar vaidluse alustamiseks, loe läbi enne kui kustutad.
Sulle ja teistele blogijad ja nende lugejatele on küsimus, kas te mäletate millal viimane kord Eestis meeleavalduse pärast jäeti mõni seadus vastu võtmata või otsus täide viimata?
Kas sellel meeleavaldusel on mõttet, kui asjasse on Ansip ja reformierakond segatud, minu arvates mitte. Tulge te meeleavaldusele kui palju tahes, ning pange pähe kas või kastrull, ACTA võetakse tõenäosusega 70% vastu.

siidiliblikas ütles ...

Vähemalt on oma arvamusest häälekalt teada antud. Ja mida julgemalt seda teha, seda suurem on tõenäosus, et kui mitte seekord ja selle teema puhul, siis võib olla mõne järgmise puhul, on meeleavaldusest ka kasu. Suhtumine, et jääme parem koju, nagunii meist midagi ei sõltu, viibki selleni, et ei sõltu ja ei hakkagi sõltuma.

Tegelikult tahtsin seda sulle juba eelmisel nädalal su enda blogipostituse all öelda, aga jäi ütlemata. Nüüd tuletasid ennast meelde. ;)

siidiliblikas ütles ...

Ja vastuseks su küssale tuli esimesena meelde fosforiidisõda. (Mis siis, et see nõukaaega jäi.)

Metsavana ütles ...

Jah, Siidiliblikal on õigus. Oma arvamust peab häälekalt kuulutama kuni seda hakatakse kuulama. Vaikimine ja omaette nohisemine muudaks asja veel hullemaks. Ma usun, et kohaletulnud rahvahulk ja massiivne meediakajastus pani ehk nii mõnegi rahvasaadiku mõtlema.