kolmapäev, 29. veebruar 2012

Orcs (2011)

Kui pead tegema filmiõhtu koos eestimaa peaork Ovega siis muidugi ei pääse ka selliste filmide vaatamisest. Idee iseenesest kõlas ka väga vingelt. Kuskil metsikus USA rahvuspargis (pange tähele, usas on ansateks metsikuteks aladeks jäänud looduskaitsealad) hakkavad tavapäraste zombide, insestivärdjate või muude verejanuliste kiskjate asemel möllama pesuehtsad orkid. Ronivad ükshetk kuskilt mätta alt välja ning ei taha kuuldagi sellest, et tegelikult on nad Tolkieni poolt välja mõeldud olevused ja peaksid seega pigem ulmeühingute kokkutulekutel kenitlema.

Hea idee aga ei vedanud end väga hästi välja. Ausaltöeldes peale selle idee, et asendada zombid orkidega rohkem autoritel mõtteid polnudki. Seega üks igav rapsimine ja punnitamine mis haiguskrambi korduvalt näkku manas. Ei soovita kohe kindlasti, isegi orkisõpradel tasub pigem eemale hoida. 3/10
Ainus naljakas koht filmis.

2 kommentaari:

Ra Ragnar Novod ütles ...

Nii armas: They will eat your face off. Mitte et They found something evil või something evil found them, vaid ikka otsekoheselt. Siinkohal kerkib küsimus. Kas siis söödi?

Metsavana ütles ...

Ei mäleta, et oleks söödud. Samuti ei meenu, et uruk-haidel oleks sihuke komme üldse olnud :)