teisipäev, 25. september 2012

Läbi aegade parima hiidrobotite filmi väljaselgitamine

 Üle maailma arutakse selle üle, milline on läbi aegade parim gigantsete robotite võitlemist käsitlev draamateos. Jättes analüüsist kõrvale Jaapani mechad, jäid sõelale kaks läänemaailma filmikunsti suursaavutust. Kuna tunnetuslikult ei ole võimalik hinnata, milline film siis ikkagi parem on (objektiivselt on mõlemad finaali jõudnud teosed suhteliselt nigelad), tuleb asjale läheneda matemaatilise analüüsi teel, kõrvutades filmide kõige olulisemaid aspekte. Iga kategooria parim saab ühe punkti, võrdsuse korral punkt poolitatakse.

NB! Suurema pildi nägemiseks kliki pildile.

Lõppjäreldus: matemaatilise analüüsi tulemusena selgus, et „Robot Jox“ on oluliselt parem film (lõppskoor 12:4). Vaidlus on lõppenud.

2 kommentaari:

Metsavana ütles ...

Kopeerin Trashi kommi faceboogist siia kah:

"Ebaaus kuna sa võrdlesid ülisitta filmi armsa nostalgiafilmiga. Oleksid võinud Transformersi võtta, mitte kolmanda astme järjeloo. Ja olen kindel, et kui meiloleks Robiot Jox 3, siis oleks see samalaadne sitt."

Kärbs ütles ...

Asi on selles, et mõlemad filmid on värskelt nähtud ja tegelikult jättis esimene osa omal ajal samuti halva mulje, kuna ootused olid kõrged aga vaim ei olnud valmis militaarseteteks, seksuaalseteks, pateetilisteks jms klisheedeks. Nüüdseks on juba teada mida hr. Baylt oodata ja nördimus ei ole nii suur.