pühapäev, 28. oktoober 2007

Masters of Horror Season2

Järgmine 13 tundi möödas nüüd ja aeg kokkuvõtet taas teha lemmikutest. Nagu ikka peab ka teise hooajaga ütlema ,et ükski osa ei tundunud totaalse ajaraiskamisena. Tund aega paistab just õige formaat üheks horrorfilmiks ja paljud filmitegijad võiksid ka proovida jätta enda lugusid sellise pikkusega mitte punnitada tunnipooleni ..usun ,et tulemus oleks tunduvalt parem. Episode 4: Sounds Like Peale traaglilist sündmust peres tekib peategelasel, kes töötab kontoris peamiselt teiste töötajate üle järelvalve teostamisega, üliinimlik kuulmisvõime nii ,et ka kärbes aknal trambib temajaoks liiga valjult ning vihma tibutamine autoklaasile on nagu tellisega tagumine. Episode 11: The Black Cat Stuart Gordon ja Jeffrey Combs on ikka hea kombinatsioon. Selles loos mängib Combs Edgar Allan Poe'd kellel antud perioodil ei lähe just kõige paremini. Inspiratsiooni puudus ning ta naise haigus on pannud mehe jooma..lisaks ei anna talle kuidagi rahu naise must kass. Combs sobib sellistesse osadesse. Episode 2: Family Selle hooaja vaieldamatult kõige musta huumori rohkem episood. Harold - sõbralik paksuke vaikses äärelinnas on tegelikult üks häiritum sarimõrvar kelles tärkab ebaterve huvi naabermajja kolinud noorte armunute vastu. Esile tahaks tuua veel kaks osa: eEpisode 12: The Washingtonians hea idee eest - George Washington kui inimsööja kannibal. Ning Episode 6: Pelts Oma eriti ohtra gore ning põhjendamatute paljastuste eest. Nüüd siis season3'me ootama!

4 kommentaari:

Tiiu ütles ...

Miks üks inimene naudib taolist, teine mitte, oskad öelda? Iga asi avaldab ju mõju.............

Metsavana ütles ...

miks mõni loeb sl-õhtulehte aga teine sirpi? miks mõnele meeldib coelho aga teisele dostojevski? mõnele american pie I ja II ja teisele la fin absolute du monde?

ei tea. elu on juba selline.

Miks mõned käivad tänaval ringi ja karjuvad: hipi! hipi! räpane hipi! ja annavad üksteisele hobi korras lõuksi. Miks sulle meeldib vaniljejäätis aga shokolaad näe ei meeldi. mingi värdjas oled vä? jäätised ju mõlemad?

Ray D. Noper ütles ...

Tahan kaa Masters of Horrorit !! Kuskohast neid hooaegu saab ?

Metsavana ütles ...

Aus inimene ostab DVD. See kes teiste inimeste vaeva ja tööd ei austa tirib netist või kui ta on tartlane palub mul need dvd'le kirjutada.