esmaspäev, 29. oktoober 2007

The Resurrected (1992)

Charles Dexter Ward'i naine palub abi eradetektiivilt kuna ta mees on kolinud majakesse metsas ning viib seal koos kummalise dr Ashiga läbi veidraid eksperimente kasutades nendes surnuaialt varastatud inimsäilmeid. Detektiiv avastab peatselt ,et Ward kordab samas majas 1771 elanud sugulase katseid. Lugu baseerub Lovecrafti raamatul Charles Dexter Wardi juhtum mis ka eestikeeles ilmunud. Raamat oli siiski parem filmis (nagu ikka Lovecrafti ainetel filmidega sageli juhtub) Samas halb nüüd ka polnud. Algus oli kuidagi kehvapoolne aga kui hakati maakonnas vanades majades ja katakombides ringi kolistama muutus huvitavamaks. Paar kena plastmassist ja kummist kolli oli kah kirsiks koogil ( need kummikollid on iga kell uutest CGI elukatest üle) Muidu nuriseks veel selleüle ,et tegevus oleks võinud toimuda ikka 1920~ aastatel ..see pilvelõhkujatega Providence tundus nati sobimatu.

4 kommentaari:

J ütles ...

Kuule, on sul see film mingil andmekandjal ka olemas? Olen seda ikka jahtinud ja pole kuskilt saanud.

Metsavana ütles ...

On ikka, minuarust panin ta isegi sujaoks kõrvale aga unustasin hiljem plaadile kirjutada. Katsun selle vea lähiajal parandada.

Huhh kui kehvad ikka esimesed postid blogis on, piinlik lausa.

J ütles ...

:D Ma üldse väldin nende lugemist. Vahepeal küll täiesti üllatab, et näe, kirjutasin mõnes kohas paremini ja omapärasemalt kui praegu, kuid siis oi jubedust, mis seal kõrval kohe kirjutatud on. Poole aasta vanuseid on kummaline lugeda, kuid mul seda blogiarhiivi pea kolme aasta jagu ja kohmakusi ja konarusi on rohkem kui tahaks tunnistada.

Metsavana ütles ...

Eks me kõik ole alles amatöörid kes õpivad. Ma olen lausa mõelnud vahepeal ,et mõned vanad tekstid uuesti kirjutada ja originaalid maha kustutada. Samas oleks hea meenutuseks alles jätta, kohati on vanades tõesti ka endal päris häid mõttevälgatusi kuid peab tunnistama ,et kirjaoskus on küll aegadega paranenud ..või siis vähemalt heietamise ja jutustamiseoskus.