kolmapäev, 11. august 2010

PöFBöF 2010

Kuna Onu Kalveri tehtud küsitlusest selgus, et valdav enamus pealinna filmiblogijaid ei soovi mingil arusaamatul põhjusel Võrumaa metsade rüpes aega veeta ja kohaliku floora ja faunaga üheks saada, siis toimub selleaastane filmiblogijate (ja nende lugejate) kokkutulek Tallinnast kiviviske  kaugusel (umbkaudu 40 kilomeetrit) sotsialistliku töö kangelase Neeme nimelises kalurikülas asuvas kõigi mugavustega häärberis 3.-5. septembril..

Majas endas olemas nii elekter kui ka köök söögitegemiseks vajaliku inventaariga. Vahetus läheduses paikneb kohalik baar, kus võimalik odava õllega kurku kasta ja põliselanikega suhestuda ning samuti maaliline mererand, kus romantikud saavad päikesetõusu imetleda.

Põhiline erinevus võrreldes eelmise aasta üritusega on BöfPöf venimine kolmepäevaseks. Esimesed osalised, vaprad ja tugevad, on kohal juba reede õhtul, kuid ei ole ka hullu, kui oma saabumise  laupäeva planeerite.
Reedene päev saab igatahes avapaugu koristustalgutega. Villa on nimelt vähese kasutamise tõttu üsna karva kasvanud ning lõkke- ja telkimisplats vajavad eelnevat raseerimist. Ehk siis toimuvad heinaniimise talgud, kus linnavurled saavad soovi korral õppida vikati käsitsemist ning uuesti on tarvis üles ehitada kohalike muttide ja muude näriliste poolt laiali tassitud lõkkeplats.

Meenutades vanasõna, tühi kott ei seisa püsti, on sel aastal üritusel ka sümboolne osalustasu, 69 krooni per kärss, mille eest orgunnime kaks söögikorda (laupäeva õhtupoole midagi toekamat ja pühapäeva hommikuseks pohmaleevenduseks supilurri). Summa on nii väike, et ei tohiks ka kõige vaesemale filmisõbrale üle jõu käia (napilt saab pudeli odavat viina selle eest) ja loodetavasti ei saa kellegile põhjuseks kokkutulekuks loobumisel. Raha paluks kanda hiljemalt 1. septembriks Onu Kalveri (kodanikunimega Kalver Tamm) kontole 1109459881, selgituseks piisab kui panna oma blogijanimi.

Alkohoolsed joogid võtavad kõik külalised ise vastavalt enda isule ja maitseeelistusele kaasa. Vesi on kaevus tasuta.

Majutusest. Kuigi katus on peakohal tahaks siiski rõhutada madratsite ning voodikohtade vähesust ning telgis ööbimise tervislikust. Ehk siis kui vähegi võimalik telk või vähemalt magamiskott kaasa. Väljas ööbides on parem võimalus ka osa saada ööhäältest ning värske õhk soodustab kindlasti pohmeluse välja higistamist.

Transpordi eest hoolitseb nii Tallinna Autobussikoondis, Balti Jaamast sõidab bussiga Neemele tund aega.  Ning lisaks on võimalik saavutada kokkulepet erinevate autoomanikega. Praeguste andmete kohaselt on oma masinaga minemas vähemalt kolm inimest (kaks Tartust ja üks Tallinnast). Kes, mis kella ajal, kus liigub pannakse paika veidi hiljem. Huvi korral võib uurida sellekohast infot otse minult: telefonitsi 53337582, MSNitsi jj796@hotmail.com või meiliteel fullmetalmetsavana@gmail.com. 

Päevakavast veel täpsemalt rääkides, siis kui korrastustalgud peetud ning vajalikud ettevalmistustööd tehtud jätkub reede õhtu erinevaid kaasatoodud suupisteid ning vägijooke degusteerides. Jaile valmistab ämbritäie lihapirukaid ning ise katsun võimaluse korral kohale tassida X liitrit koduveini. Avatud on vestlusringid ning korra järgi valvab Tartu maffia eesotsas Ove ning MNCga.
Laupäev algab eelmise õhtu sündmuste kokkuvõtmisega, ühispildiga ning Jaanuse üle kohustusliku nalja viskamisega. Jaanus ja MNC teevad hantlit kasutades iluvõimlemist. Juhul kui Onu Kalver peab meeles palli kaasa võtta toimub ka väike jalgpallivõistlus. Tõenäoliselt võtab Ove kaasa ka mõned lauamängud. Kinotehniline aparuur saab samuti üles seatud, neile häbelikumat sorti filmisõpradele, kes peaks mingil hetkel tahtma pimedasse ruumi taanduda ja seitseteistkümnendat korda Young Frankensteini vaadata. Hea õnne korral kommenteerib Isa Pjotr ka maailma parimat filmi, Conan the Barbariani. Öö suhtes on plaanid veel lahtised. Tõenäoliselt jätkub hea traditsiooni kohaselt Isa Pjotri õllega ristimine ning julgemad võivad üritada magavat Trashi pasteerida. Ürituse lõpp ja pisarsilmil hüvastijätmine jääb tõenäoliselt kuskile pühapäeva pärastlõunasse.

Korraldusmeeskonna nimel: Türgi sultani alam Metsavana ning Vene demokraatia isa Onu Kalver. Ideed ja mõtted kas siiasamma või Orkutisse või Facebooki lehele. Pretensioonid ja kaebused Xipele.

12 kommentaari:

Juurak ütles ...

Hmm. Et triumviraat on paika pannud, et PEAB olema pangetäis pihulirakaid?

Unknown ütles ...

Ma arvaks, et kõlbab ka see koogike(hiigel lihapirukas/lihakringel/liharullbiskviit) ka, mille sa Estcon'iks valmistasid. Aga noh, kuna ma ei kuulu triumviraati ega ole ka filmiblogija, siis mida mina ka tean:P

Kalmsten ütles ...

Muuseas, toimub ka Lord Of The Man-Boobsi valimised. Registreerida saab mingil hetkel või kohapeal.
Jalgpalli saan vast ise ka, ehkki ma ei ole kindel kui hää see on, sest me(Olen Muffini juures hetkel) ei ole seda veel jõudnud vastasmajast ära pätsata.
Öösel selgub.

Juurak ütles ...

IRW
Kes on Martin?

joonas ütles ...

Kuda sinna kohale saab?

joonas ütles ...

Ja kuidas sealt minema saab?

J ütles ...

Trashi pasteerimine näen ka ilusti päevaplaanis sees nagu kord ja kohus, aga kindlat aega sellele ei tasu jah seada ja tuleb vaadata tema ära vajumise järgi.

J ütles ...

Ehk siis seletasid kohe ära, et lobitööde komando läheb kohale reedel, viksib kõik lõkkeplatsid ja asjad korda ning üritus algab laupäeval.

Ära metsavana siis trimmeriga omal susse pudruks niida.

Trash ütles ...

Esimese pauguga tundub nii, et lähen laupäeval tagasi. Aga see on esialgu.

Ja meelitame Neeme oma poisi Sulev Keeduse ka meiega jooki panema.

Metsavana ütles ...

Oh, kui palju küsimusi vahepeal tekkinud, katsu neile järgemööda vastata.

Juurak: Ei pea olema pangetäis pirukaid, võib olla ka sarnane koogike nagu viimati Estconiks tegid :)

MNC: Anna siis teada kui palli said, ei hakka Onu Kalveri oma kulutama

Joonas: Bussidega või siis saada mulle enda mingi kontaktmeil-number ning võtan suga ühendust kui midagi täpsemalt selgub autode asjus.

Jaanus: Kena, et muretsed. Trimmerit siiski pole, võtame kaasa vikati.

Trash: Ma loodan, et see pasteerimise jutt sind ära ei ehmatanud ning pannud laupäevas kahtlema he he.

Kui viitsid siis võid Sulev Keeduse kutsuda küll, oleks väga vinge üllatuskülaline.

joonas ütles ...

niinive@gmail.com, kirjutage ja joonistage.

Kui üllatus-Sulevitest rääkida, siis võibolla Teinemaa?

Kalmsten ütles ...

see pall ei kõlba mujale kui päikeseloojanguaegsesse liivaranda põlema panekuks.
sry...