teisipäev, 20. oktoober 2009

CGI Joe (2009)

Käisin eelmise laupäeva õhtul vanal sõbral külas ja teades ,et ta on pigem uuemate kinohittide kui friigifilmide vaataja ehk maitselt Soprano sarnast (no offence, pole halvaga mõeldud) sai tehtud ettepanek ,et pangu mängima mõni kõige uuem ja löömarohkem kinupilt. Nagu öeldakse ,et kui isegi koguaeg võimalus lõhefileed veinikastmes süüa tekib mingihetk ka hamburgeri järgi isu. Imelik lugu, hoolimata labastest naljadest, mannetust näitlemisest ja süzeest kus üks totrus ajab teist tihedalt taga polnud film naljakas. Isegi muiet ei kiskunud suule. Ka pidevalt absurdi kalduv märul mõjus pigem häiriva ja fantaasiavaesena. Kohati nägi film välja nagu Team America mis ainult tehtud ilma huumorita. Tundus justkui oleks härra Stephen Sommers käinud kinos South pargi meeste Trey Parkeri ja Matt Stone nukufilmi vaatamas ja pärast leidnud ,et igati viisaka süzeega film, paar kohta olid ehk natuke ropud või imelikud ja ei saanud päris aru mida nendega taheti täpsemalt öelda aga kuna idee, kuidas võitmatu segavereline Ameerika supermeeskond maailma päästab, oli hea siis teen sellest õige enda versiooni. Kokkuvõtteks oli ikka hell sitt film. Isegi sõber möönas ,et tegemist oli kehva teosega millele tema annaks no umbes 6/10 ära sest mingi märul ikkagi sees toimus ja veidi effekte oli. Mina aga olen halastamatu. 2/10 Ahja kuna filmis olid ninzad olemas siis peaks see film täieti kvalifitseeruma herr Cleitus von Damme pohma peletamiseks. Paneksin nimetatud härrale ainult igaks juhuks südamele ,et ta ei prooviks seda mitte mingil tingimusel vaadata kaines või liiga vähe joonud olekus. Elamus on tõeliselt ajurakke lömastav ja ebaterveid mõtteid esilekutsuv. Klisheesid ja laene oli ohtralt: Kiimas neeger, munapeast teadur (kusjuures tema välimus mulle isegi meeldis), seksikas lateksis võitleja tibi (kes tuli heade poolele üle), kurjade baas mis lõpus õhku lendas nagu hea tava nõuab. Isegi allveelaeva disainim millega kurjad geeniused lõpus põgenesid, ei oldud viitsitud ise leiutada vaid see oli mahajoonistatud Wald Disney 20 000 Ljööst vee all. America Fuck yeah!

7 kommentaari:

J ütles ...

Võrdled kellegi filmimaitset Sopranoga ja siis ütled, et see ei olnud solvanguna mõeldud?

No on see siis asi, mida oma sõbra kohta öelda?

Metsavana ütles ...

Ma ei tahtnud öelda ,et Sopranol halb maitse, lihtsalt minuomast erinev. Kuid sõbra omaga vägade sarnane.

Kalmsten ütles ...

Et minu pohmelli leevendavad ainult idiootsusepiiri ületavad käkerdised jah?
Lähen joon ennast täis ja homme vaatan Casablancat - Ei, kus sa sellega..herr Metsavana pani ju asjad paika...ccjrij-joe tuleb hoopis peale panna!!!!

'tähh sõps!
:P

Soprano ütles ...

Isegi, kui vaatan kuu aega mitte ühtegi meinstriimi, siis oma "kinohittide" mainest ei saa ma iial lahti. Kahju. Kusjuures viimasel ajal teeb seda Ninjarobot nüüd minu eest...
P.S. toda CGI'd pole ma veel näinud.

Metsavana ütles ...

Eks blogijärgi see otsustamine käib, kui hakkad mitte meinstriimist rohkem kirjutama siis küll see maine viimaks ära ka kaob :)

Ninjarobot jah selle uute filmide tutvustamise endale võtnud, kusjuures päris hästi tuleb välja mehel. Muide seda CGI'd ma ei soovitaks vaadata kah.

dotmrt ütles ...

No 2/10 on selge ülehinnang sellele ekskremendile. Ma jätaks selle isegi kuldse vaarika jagamisel teiseks, kuna ta pole väärt midagi võitma.

Metsavana ütles ...

See hindamine on üldse üks raske teema. Tahan hinnet 1 hoida vaid erilisele saastale mille lõpuni vaatamine on tõesti piin või suisa võimatu. Arvatavasti sai 2 pandud kuna suutsin ikka lõpuni ära vaadata. Ja kui ausolla siis ühekorra ma tõepoolest naersin, siis kui selgus ,et juhmist sõdurist sai peale plahvatust supergeenius. Absurdi tipp ikka, nii loll pööre ,et ei osanud vihastadagi.