reede, 4. juuni 2010

Eesti ulmefännide sellesuvine kokkutulek

Mõtlesin tulla Trashile appi ja ka omalpoolt pisut suve lahedamat üritust  reklaamida.

Mis see Estcon on?
Estcon on Eesti ulmefännide iga-suvine kokkutulek alates 1998 aastast, mis toimub juulikuu eelviimasel nädalavahetusel looduskaunis kohas. Erinevalt muu maailma conventionitest toimub Estcon välitingimustes ning sellest tulenevalt pole ettekanded sedavõrd akadeemilised, programm niivõrd tihe ja suurt rõhku pannakse kultuursele napsuvõtule ja lõõgastusele.

Kus, mis mida?
Sellesuvine Estcon toimub 16.-18. juulil Põlvamaal, Saarjärve puhkekompleksis. Osavõtutasu on 300.- Eesti raha, voodikoht maksab täiendavalt sota, kui rahaga pitsitab on võimalik ööbida ka telgis või metsas samblal. Hommikusöök on 35.- ja eriti rikkad võivad lõunaks endale vägeva praadi tellida (ise rõhun arvatavasti traditsioonilistele sprottidele & saiale). Lisaks müüakse ohtralt paberkandjal asetsevat vaimutoitu.

Täpsema kava koos ettekannete nimekirjaga, registreerimise nupu, panganumbrid ja kontaktid leiab ulme.ee veebist (registreerimiseks on vajalik eelnevalt tekitada ulme.ee keskkonda kasutaja).

Kohustuslik kirjandus
Veidi vabas vormis lisajuttu ja pilte eelmise aasta Estconist leiab klõmpsates siia ja sinna.

PS: Rollimänguks on meil Ovega juba paar päris põnevat ideed välja mõeldud ja öösel toimub isa Pjotri juhendamisel pühitsetud hambapastaga võidmine.

Kommentaare ei ole: