teisipäev, 23. november 2010

Hobo With a Shotgun

Paistab, et Robert Rodrigueze ja Quentin Tarantino "Grindhouse" pani pool-kogematta alusele tervele uuele filmizanrile: Filmid mis on tehtud võlts-trailerite alusel. Noh, et alguses tehakse pulatrailer olematust seitsmekümnendate B-kategooria filmist, kus kogu tegevus absurdselt üle vindi keeratud ja seejärel, kui rahvale asi meeldib, leitakse rahastaja ning valmistatakse klipi baasil täispikk film.

Machete puhul suudeti mõneminutilisest vaheklipist teha üks käesoleva aasta meeldejäävamaid ja mõnusamaid filme seega jään  "Pumppüssiga kodutut" suure põnevusega ootama. Algupärane Grindhouse trailer ning nüüd äsja välja antud uus on samuti isuäratavad ja kruvivad ootusi filmi suhtes üles. "Hobo" õnnestumisele ja kassaedule tasub igaljuhul pöialt hoida kasvõi seepärast, et kui kõik laabub plaanipäraselt siis võetakse ehk ette ka sellised maiuspalad nagu "Don't" ja "Thanksgiving".

2 kommentaari:

J ütles ...

Hobo With a Shotgun!

P.S
Vaata enne Hobot samade meeste lühifilm "Treevenge" ära!

Tegelt vaatab, kuidas õhtul välja kukub.

Kui ma tulen, siis võtan selle kaasa.

Metsavana ütles ...

Tänud, parandasin ära.

Aga õhtul tule kindlasti, mul palju häid filme varutud mida vaadata. Treevenge võtame soojenduseks esmalt ette ja siis jätkame näiteks mõne vana ulmekaga.