laupäev, 18. juuni 2011

Class of Nuke 'Em High (1986)

Minu side Tromaga on selline, et pigem meeldib, aga kuna nende filmide kvaliteet kipub olema üsnagi hüplik, siis võtan igat kinolugu vaatamisele ettevaatusega ning peale mõningast kaalumist. Mõned stuudio kuulsamad teosed nagu "Tromeo and Juliet" ning "Toxing avenger" on seetõttu mul siiamaani vaatamata. Aga no eks näis. Võib-olla parandab seda viga nüüd mingil ajal.

Sisu:
Tromaville'i-nimelise asula tuumajaamas toimub leke, mis jõuab lähedal asuvasse õppeasutusse ning pöörab sealse niigi värvika elu peapeale.

Hinnang:
Tänapäeva tuumapaanikast haaratud maailmas igati asjakohane vaatamine. Okei, nali naljaks. Asjad, mis kõige rohkem silma jäid ning meeldisid, olid väga värvikad kostüümid. Filmi keskmes oleva noorekamba liikmed oli viimseni raskelt üle võlli friikideks ja veidrikeks meisterdatud. Troma keskkoolis peetaks küllap punkareid ja goote puhtaks mainstreamiks ning pistetaks nende päid peldikupotti. Sisu oli samas hüpliku kvaliteediga. Kohati tempokam, kohati jälle aeglasem. Üldmulje jättis kah kuidagi kaootilise rabelemise mulje. Tõenäoliselt oleks lühifilmina sellel lool rohkem jumet olnud. Nalja punnitamist ning halba näitlemist jäi vastukaaluks jällegi kuidagi vähem silma kui teistes varemnähtud Tromakates. Õllekõrvale oli sõbpradega koos igaljuhul mõnus vaadata ning mitmeid kordi sai naerda või vähemalt muheleda, seega hindeks aus 7/10

2 kommentaari:

Trash ütles ...

Minu teada tegeleb Troma palju nn. distroga ja avaldab oma nime all mitmeid teiste tehtud suvalisi filme. Need Troma oma filmid on vast kõik ikka OK.

Metsavana ütles ...

Ma pole vaadatud tromakate puhul eriti tähelepanu sellele pööranud, et kas tegemist nende nime all avaldatud asja või omaloominguga. Võibolla tõesti on nende endi tehtud asjad parema kvaliteediga.