kolmapäev, 23. september 2009

Teine aasta

Täna sai täismetallist metsataadi blogi täpselt kaks aastat vanaks. Mitte küll juubel aga ilus ja auväärne number sellest hoolimata. Peab tunnistama ,et viimne aasta oli väga produktiivne. Käisin Baka veebi kokkutulekul, Haapsalu õudusfilmide festivalil, Estconil ja onu Kalveriga kombineerisime Filmiblogijate kokkutuleku mis õnnestus üle ootuste hästi ja kus sai paljude kaas(filmi)blogijatega korralikult õlut rüübatud. Muudest märkimisväärsetest saavutustest on olulisemad ehk ,et olen hakanud blogisse ka koomiksijuttu kirjutama, löön vahelduva eduga kaasa Suborinurgas ja meelitasin Juuraku blogi pidama. Hea on ka see ,et kuulus rott saast võib lõpuks hakata tegelema jõukohasemate ülesannetega, näiteks mulle ajalehe ja susside kätte kandmisega, sest filme hangib nüüdsest kahepeaga ahv kes ei pea närilise kombel salaja keldrisse lipsama vaid murrab lihaserammuga läbi uste ja raputab filmideomanikku senikaua kuni see vabatahtlikult kõik paremad plaadid riita kannab, nende äraveoks sobiva suurusega Soome kilekoti otsib ja lubab teinekord head filmid ise kohale tuua. Aga see ei tähenda ,et kelder nüüdsest tühjalt seisaks. Sinna on kolinud Kole-Jaanus kelle ma võtsin endale õpipoisiks ja kellest üritan ohtra viski, peksu ja paljude halbade filmide abiga Porutsik Rzevski maneere välja juurida ja tast viisaka välimusega härrat kasvatada ,et mees siis Ostap Benderilt ja Kaval Antsult õpitud tarkusega suudaks ka Jaan Ruusi, Ilmar Raagi ja Mart Sandri suguste gurude poole end sisse rääkida, sest nagu teada valvavad nende härrade filmikollektsioone Godzilla laadsed Lovecraftlikud õudused millede vastu ahv on kasutu. Miinustest on õigekiri endiselt sama kehv, laused kohati sellised ,et järgmine päev ülelugedes hoia ainult kahe käega peast ja ka pole ma taaskordselt suutnud kinni pidada lubadusest kõik nähtud filmid kenasti blogisse üles tähendada. Kui blogisse suudan aasta jooksul teha keskmiselt 200~ jutukest siis tegelikult vaadatud filmide arv jääb kuhugi 250-300 kanti. Aga nüüd mõned meeleolukad pildid sellest filmiaastast ja HÖFFil kohtume, raisk! Tarbatu blogimeeskond Filmisõbrad varahommikul koduteel peale pikka Metsavana pool toimunud filmivaatamist. Välikino eksperiment jaanipäeval BöfBöf Postapokalüptiline seltskond asub enda varjendist teele ,et võidelda kütuse nimel. Kus ma saan siis ära öelda kui nii lahkelt pakutakse Metsavana ja MNC kosuvad peale väsitavat filmiööd onu Kalveri pool. Veidi karastavat joogikest filmi kõrvale

13 kommentaari:

Soprano ütles ...

Õnne soovime sul...

Trash ütles ...

Kaks aastat on juba soliidne tulemus!

Õnnitlused!

Kalver ütles ...

kuhu siis jäi lubatud fotomontaaž? tegelikult mul on palju olulisem küsimus ka, kas sünnipäeva puhul pidu ka saab?

Juurak ütles ...

Jäjähh. Pidu tahas' küll. Pead välja tegema!

Lauri ütles ...

Palju õnne jah, olgugi et ma esimest korda väga ammu su blogisse ei sattunud ja väga usinalt neid filmiarvustusi ka ei jälgi.

ruut ütles ...

Õnnesoove ka minu poolt!

Lauri ütles ...

Ma veits nussin koma nüüd ka. Kui sa om anime filmist "Full Metal Jacket" võtsid, siis on seal mõeldud padrunit, kus kuuliosa on kaetud kõvema metalliga ja korrektne eestikeelne nimetus oleks "mantelkuul". Täismetalliga pole siin miskit pistmist.
A see niisama sõbralik tögamine veits.

Lauri ütles ...

Mantliga Metsavana peab sinu puhul paika ka

Unknown ütles ...

Hei! Palju, palju õnne!!
Jätka ikka samas vaimus.

Ra Ragnar Novod ütles ...

Tere! Õnnesoovid blogi sünna puhul ka siitpoolt ekraani! Et oleks veel pikk ja õitsev eluiga! Kas District 9 on ka varsti tulekul? :D

Metsavana ütles ...

Aitüma kõigile õnnesoovide eest!

Peosoovijatele pean valmistama pettumuse, läbu ei tule aga selle eest võin personaalselt kõigi huvilistega koos napsu võtta küll.

Nimega oli selline lugu ,et olen Ove mängudes alatasa Metsavana nimeline taat ja sealt ka blogi pealkirja idee, kuid lihtsalt Metsavana tundus natuke liiga fantasy ja labane ja full-metal eesliides lisas sellele justui veidi aurupunki. Et selline urbaniseerunud metsakoll siis. Tont seda teab kas selle full-metal idee tuli pähe nüüd Jacketist, Jakuzast või hoopis Alchemististi animest. Selline hetkeidee küllap oli.

District 9 kirjutamise kohustusest mõtlesin küll ära hiilida aga kui nõutakse tuleb midagi vist mõelda :)

J ütles ...

Ei, ma olen siiralt meelitatud, et minus nähakse potensiaali selliste suurte peletistega rinda pistmaks, nagu seal Mart Sandri ja Ilmar Raagi keldri juures valves on.

Kahe aastaga on sul õite kena priske filmiblog kasvanud. Võib-olla karv päris ei läigi muust kui viskist ja pulstunud kasuka alt paistab selline hirmutav nägu, et hellemad meinstriimblogijad saavad siia klõpsates ataki või vähemalt nihelevad kohmetusest, kuid kõik parema maitsega blogilugejad peavad küll minuga ühes tunnistama, et kui Metsamees viski ja halvafilmilembusest hoogu satub, siis leiab komavigade ja teiste väärkoheldud kirjavahemärkide ning ärapilastatud keeleliste atribuutide vahelt ainul kulda ja väärtkirjandust, mille üle ühel korralikul b-kategooria ulmekirjanikulgi peaks olema põhjust uhkust tunda.

Pikka iga filmiblogile ning su gorillale kindlat kätt ja selget silma ning et keegi ta filmimaitset kvaliteetkino ja meinstriimiga ära ei rikuks! Olgu viski blogile tulevikuski kerge!

Ove ütles ...

Saan minagi õnne soovida, mis sest, et hilinenud.

Lase aga samamoodi edasi ning teinegi kord vaatame viskikõrvale mõnd blogimaterjali.