kolmapäev, 11. november 2009

Danger: Diabolik (1968)

Hea film, superkurjategijate nagu: Kriminal, Fantômas ja Rupan sansei (Lupin the third) lood on mulle alati peale läinud nii, et kuidas siis saaks Diaboliku seiklused mitte meeldida. Ainult kirjutada ei viitsi, peate seekord taas säästukaga leppima. 8/10

6 kommentaari:

bunsen_lamp ütles ...

Midagi jääb nagu puudu. Visuaalselt on kõik viimase peale tipp-topp, aga huumorit jääb vajaka (tahtmatu huumor ei loe). Erinevalt näiteks Louis de Funesi Fantomasi sarjast kuidagi külm film. Sellest filmist on muide võetud ũhe Beasty Boys'i muusikavideo materjal, mistakurat oligi. Siin on kõik olulisemad kaadrid kolmeks minutiks lõigatud ja tulemuseks puhas kuld.

Cinoom ütles ...

Mario Bava suutis teha filme mille elemendid veel kaua aega erinevatel viisidel üles nopiti.

Näiteks Bava "Planet of the Vampires" nähakse "Alien" eelkäijat.

Metsavana ütles ...

Mulle kusjuures meeldib ka vana Funesi Fantomasi sari rohkem, see saaks minukäest kõhklemata 9 või isegi 10 punkti ära. Ja see on ka õige, et huumorit nappis tõesti. Kuid dekoratsioonid olid samas väga vinged ning tegevus hoogne seega ei nurise.

Otsisin seda musavideot kah, aga ei leidnud. Kui nimi meelde tuleb võid siia kopeerida, vaataks üle.

Muide, "Planet of the Vampires" meenutas mulle ka väga "Alieni", tegelikult olevat seos kahjuks siiski puhtalt juhuslik.

bunsen_lamp ütles ...

Lugu on "Body Movin'"
Youtubest ei õnnestunud originaalaudioga videot leida, aga siin on kellegi remix:

http://www.youtube.com/watch?v=FSHYoFuuAjo

bunsen_lamp ütles ...

Ahjaa, see on siis "originaal":

http://www.youtube.com/watch?v=OTQ3MNPxyfA&feature=fvw

Metsavana ütles ...

Selline muusika pole üldiselt mu stiil aga see video oli niivõrd mõnus, et vaatasi ta kohe mitu korda üle. Kusjuures avastasin, et olen kunagi seda klippi varem näinud, filmi vaatamise aeg miskipärast ei meenunud.