reede, 29. aprill 2011

Tänavune HÕFFi reklaamklipp

Veel üks viimane HÕFFi pressiteade veel enne autosse istumist ja Haapsalu poole liikuma hakkamist. (MV)
Viis aastat tagasi ülikooli lõputööna valminud ja kiiresti internetis üheks vaadatuimaks filmiks tõusnud lühikomöödia “Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11. osas” autor Rasmus Merivoo seisab ka käesoleva aasta Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmide Festivali (HÕFF) reklaamklipi tegemise taga.

USA retrofilmidele omase atmosfääriga vändatud klipis näeb öötundidel linnapargis kondavat noormeest, kes seirab kino uksel saalist väljuvaid hirmunud silmadega publikut. Lühifilm peidab endas mitmeid vihjeid nii erinevatest kultusfilmidest aga ka ka HÕFFil näidatavatest linateostest.

Klipp on toodetud produktsioonifirmas Must Film, selle ametlik kinoesilinastus toimub täna õhtul Haapsalu Piiskopilinnuses, internetis näeb seda siit.

PS: Ütlen ise etteruttavalt ära, et klipi atmosfäär on vahva aga idee võiks olla ehk tugevama püändiga. Loodan ka, et seda ei hakata iga filmi ette- ja taha näitama nagu eelmist klippi. Peale viiendat vaatamiskorda võib see lõpuks üsnagi tüütavaks muutuda ;) (MV)

2 kommentaari:

Filmifanaatik ütles ...

No nagu näha võis, näidati seda siiski iga filmi ees. Aga vähemalt oli see üsna lühike.

Metsavana ütles ...

Jap, ei hakanud liiga silmi häirima kuidagi. Eelmise aasta oma muutus kuidagi kiiremini tüütuks (või vaatasin seal rohkem filme kus ta ees oli ?)