neljapäev, 4. august 2011

PöfBöffi reklaam

Onu Kalver on sel teemal niipalju häid postevihtunud, et hakkasin kahtlema kas minupoolset sõna siin veel enam üldse vaja on ? Kõik peaks juba selge olema. Aga kordamine pidi olema tarkuse lähisuglane. Lenin ei öelnud ka mitte lihtsalt "õppida" vaid ikka "õppida õppida õppida". Äkki tõesti pole keegi filmiblogijatest (või filmiblogijate fännidest) veel midagi kuulnud, et nüüdsama sel samal nädalavahetusel (5-7august) toimub sihuke vahva üritus. Ehk võibolla nii vahva kui Estcon aga noh kusagilt peab ju alustama. Viimasel kulus kümme aastat praegusele tasemele jõudmiseni. PöffPöffil tuleb praegu alles kolmas toimumiskord. Üks on juhus, kaks kokkusattumus ning kolm juba traditsioon. Tule ja saa osakeseks ajaloost.
Täpsemalt toimub kogu üritus Vatlas. Onu Kalveri sõnade järgi on tegu looduskauni kohaga Lihula külje all, Tallinnast kolm korda seitsmepenikoormasaabastega astuda, Tartust veidi rohkem. Katus ööseks on peakohal, raha (7 okupatsioonirubla) ettenäitamisel saab süüa ka. Peakoka ametit peab Jaile, viktoriini veab O.K, veinikeldrit valvab Trash, korra eest hooliseb MNC ja filmitehnika üle valvan mina. Kuuldavasti saab taas jalgpalli mängida ning samuti toimub filmiblogi posti kirjutamise töötuba.

Transpordist niipalju, et hetkeseisuga Talnast stardib üks auto ja Tartust kaks. Tallinna kohta mul täpset infot pole. Tartus on aga veel tervelt neli! vaba istekohta. Vähenõudlikumad võivad ka pakiruumi reserveerida.

Seega kiirustage seltsimehed filmisõbrad. Huvist võib teada anda kas siiasamma kommentaariga või OK telefonile 58040627.

Side lõpp. Lähen moona pakkima.
PS: Tekst postril eksitav, ehk Neeme tuleb mõttes asendada Vatlaga.

Kommentaare ei ole: