reede, 18. märts 2011

Raamatumüük Tartu Lutsus ja Estcon (kiirteade!)

Täna, 18. märtsil kell 10-19 toimub Tartu Linnaraamatukogus kirjastuse Fantaasia soodusmüük. Kirjastuse töötaja Eva Luts kommenteeris asja järgnevalt: Muu hulgas pakume ka uut Täheaega "Sõda kosmose rannavetes" (seal on Stalkeri võitja Bacigalupi väga hea lugu "Liiva ja räbu rahvas"), Robert E. Howardi "Punast Sonjat" ja Milvi Martina Piiri uut romaani "Ajalooja". Lisaks toon kaasa iiri muinasjutte - mida ma olen alati pidanud õuduskirjanduseks, sest lastele need küll mõeldud ei ole. Ma ei tea, kas iiri emad rääkisid neid lastele hirmutamise eesmärgil, et nood ikka vaikselt ja rahus püsiksid? Ilmselt.

Hinnad on kõigil uutel 10 okupatsioonirubla (mis arvestades kõvakaaneliste raamatute hindu iseenesest juba ulme) ja vanadel 4 okupatsioonirubla. Ise soovitan näiteks võtta (kui veel on, enne oli) "Anubise väravad" mis mõnus fantaasia/ulme seiklus Viktooria aja Inglismaal ja kõlbab nii hardcore ulmesõbrale kui neile kes seda zanrit tavaliselt väga ei loe. Samamoodi on hea ka Asimovi "Teraskoopad", toredad vanakooli robotilood, tehtud ajal mil "hea doktor" veel tõsiselt hästi kirjutas :)
Ise ostsin neli raamatut: "Tähaeg 5", "Kuningas Kull ja Bran Mak Morn", "Torgi Jack Barronit" ja "Falkenbergi leegion". Siis sai raha otsa, võibolla käin pärast ühe tiiru veel ja võtan ühe asja veel mis silma jäi.

Lisaks sai just paar päeva tagasi paika suvise Estconi programm, soovitan huvilistel tõsiselt kaaluda osalemist, kuna viimastel aastatel on seal pandud lisaks maksanihestavale joomisele ka tõsist rõhku huvitavale programmile: ettekanded, raamatulaat, ulmeauhinna Stalker pidulik üleandmine, larp (Maniakkide Tänav), rollimäng (Ove), lauamängud, filmiprogramm (mida veame ka sel aastal mina ja Trash) jpm.  Lingi rohkema jutuga, et kus kuidas ja mida, leiab ulmeühingu veebist. Eks vaadake sealt edasi.

9 kommentaari:

Metsavana ütles ...

FB noppis teksti kohe üles aga BLOG.TR tundub, et indekseerib asja alles järgmine päev. Masendav saast on see TR ikka. Käib käest kätte nagu kuum kartul, makstakse koguaeg teise eest müstilisi summasid aga keegi ei viitsi lillegi liigutada ta paremaks tegemise osas.

Lauri ütles ...

"Liiva ja räbu rahvas" on tõsiselt hea lugu, ainult et koeraomanikele mitte just väga soovitatav. See uus "Täheaeg" tasuks osta juba ainuüksi selle loo pärast,kuigi ma olen kindel et seal on ka muud huvitavat.

Metsavana ütles ...

Väga hea, loen selle varsti läbi. Käisin veel teistkordagi Lutsus ja ostsin "Täheaeg 2" ja "Tuleriitade öö". Nüüd olen tõesti rahast lage. Mannu käis ka kaasas aga teda huvitanud teoseid ei paistud müügil olevat.

Metsavana ütles ...

Aga tundub, et blog.tr ei kavatsegi seda teadet üles lasta. Uskumatu käkk ikka. Tüüpiline Eesti veebiprojekt.

Filmifanaatik ütles ...

Mine postituse kiiremaks indekseerimiseks blog.tr lehel oma profiili lehele ja vajuta blogi juures nuppu "Teata uutest postitustest". Niisama võib ootama jäädagi, aga sedasi on mu postid üsna ruttu sinna ilmunud.

Metsavana ütles ...

Ma olen seda nuppu juba neli-viis korda litsumas käinud kahe erineva veebilehitsejaga :(

Filmifanaatik ütles ...

Jah, kasutasin ka ise seda, enne kui siia kommenteerisin ja samuti ei midagi. Tavaliselt on ikka kiiremini reageeritud... ja tegelikult pole tõepoolest nagunii selge miks ei võiks see asi automaatne olla.

Metsavana ütles ...

Viimati toimis 16 tundi tagasi tundub vaadates mis ajal Parakas enda posti üles upitas.

Metsavana ütles ...

Nonii, ikka ei toimi. Aga nüüd suva juba ka. Jobukakud ikka seal.