neljapäev, 17. aprill 2008

Genocyber (1993)

Üks ebanormaalne teadlane ehitab masina millega inimese ajus uinunud võimeid äratada ja lausa piiramatult võimendada ning tõbrik-teadlane ehitab enda tütrest, või siis vist lausa kahest tütrest (vahepeal ei jälginud nii hoolega ja pisut stoori kiskus selle kohapealt segaseks) monstrumi mis asub laamendama kohati lausa sõgedalt ja kes lõpuks enamus suurlinnu puruks peksab ning kui maapeal tegevus otsa saab kukub isegi kosmoses märatsema säästmata sinna peidetud viimast inimeste suuremat linna.

kuttidel kisti koos koljuga kübermonstrumite poolt välja soolikaid ja selgroogi..purustati päid ja puistati kehaosi mööda maapinda laiali. Monstrumid läksid ka omavahel karvupidi kokku..kavastasid endale uusi metallist või terasest jäsemeid, üks peletis suutis keele asemel lausa kuulipilduja suust välja ajada ja ühel cyborgil tuli käeseest lahe mootorsaag välja. Mart pärast mainis ,et paar tapmist olid isegi talle vanale animevaatajale päris originaalsed ja karmid. Tegelikult oli väga hea anime, selline cyberpunk stiil ja hüperverine taas. Just nagu mulle meeldib.

Vaatasin muide Mardi kätetööd kes sellest kolme episoodilisest anime dvd'st pisema avi versiooni valmis meisterdas. Kulus tal selleks umbes 3 päeva enne kui õige kvaliteet ja subid korralikult külge said, respect.

Genocyberist asjalikku juttu veel siin

Kommentaare ei ole: