kolmapäev, 6. oktoober 2010

Ebola Syndrome (1996)

Ebola sündroom on minu esimene teadlik kokkupuude Hong Kongi kolmanda kategooria filmidega. Võib öelda julgelt, et meeldis vägagi ja katsun lähimal ajal HK3 asju veel enda Arvutisse/DVD mängijasse rebida. Mõnus vanakooli brutaalne must huumor ja gore koos asiaatidele iseloomulike perverssustega. Kõigile "Halbade filmide" sõpradele kohustuslik pala. Seejuures üksi vaatamist soovitaks võimaluse korral vältida, see film on justkui loodud pisut vindises seltskonnas tarbimiseks (kohatised pingelangused saab siis täita kuse, suitsu ja jutupausidega). Kõrvale tasuks juua puhast whiskeyd või siis äärmisel juhul üle 5% alkoholisisaldusega õlut. Rasedad, kained- või nõrganärvilised inimesed soovitaks samuti seltskonnast eelnevalt ellimineerida. 8/10

Filmist kirjutanud veel Parakas ja Trash. Lisaks leidsin just ühe toreda artikli kus teaduslikult seletatakse mis kollaste meestega juhtub kui nad liiga palju kärakat kummutavad.
Youtube kommentaarid on suurelt osalt saast, aga mõni pärl leidub aeg-ajalt ka. Näiteks Ebola Syndrome treileri alt: "Excellent film, I often show it to my friends and family. Now I have neither.."
Anthony Wongi mõnes romantilises komöödias ettekujutada minu mõistus tõrgub, aga eks kõik võimalik.

5 kommentaari:

Kalmsten ütles ...

he-he, isegi seksukest on ja puha..peaks ära vaatama millalgi.

paranoiadisco ütles ...

Jah, seal leidub vägistamist, kannibalismi, veristamist ja ropendamist - hea film!

Metsavana ütles ...

Sa Broz võta aga julgelt ette, kui üksi ei julge võime kunagi koos ettevõtta.

edasi ütles ...

ma ka ikka olen taga ajanud selliseid catIII filme ja parimad siiani nähtutest on olnud "The untold story" ja "Daughter of darkness" (1993)

Metsavana ütles ...

Tänud heade soovituste eest! võtan peatselt need kaks teost ette.