pühapäev, 9. detsember 2007

D-War (2007)

Püha taevas mis see nüüd oli. Nii halba asja pole ikka ammu näinud ja nagu ,et halba mitte heas mõttes vaid ikka halba väga väga halba. Ma vist poleks lõpuni vaadanud ja peale 15minutit ise kinni pannud kui poleks mõningaid sõpru veel olnud vaatamas ja koos nendega sai vähemalt huumorinurgast asja võetud. Raketiheitjatega dinosaurused, gandalf lendab orcide kamba kohal, must rüütel lasermõõgaga, boa versus anaconda jms. King kongi tegid suured ussid ka vahepeal. Maduussil oli kombeks ka pidevalt undama hakata kui enda saagi kätte sai nii ,et see sääred sai ikka ja jälle teha. Ning lõpus lihtsalt võttis uss siniseks palliks moondunud tsiki hambusse ja lendas kuupeale jättes petta saanud noormehe lolli näoga järgi vahtima. Loodan ,et vähemalt filmi tegijatel oli endil lõbus.

Ei taha rohkem mõelda ega kirjutada. Poster oli tegelt ilus. Halba filmi peab ka vahepeal vaatama ,et oskaks häid hinnata rohkem! 0.5/10

3 kommentaari:

Trash ütles ...

Höh höh ! See oli tõesti õudne junn !!!

Metsavana ütles ...

Tegijad oleks võinud mingi hetk vähemalt leida ,et kuulge..me teeme väga anaalset asja. Paneme rohkem paroodiat ja huumorit siis meelegagi sisse. Aga no ei. Seesamune boa versus püüton (või mis film see oli kus kaks suurt madu võitlesid) oli isegi tunduvalt lõbusam (kuigi oli ka ikka jube halb)

Ove ütles ...

Täitsa võiks mingi hetk vaadata.
Totaalset saasta vist ei olegi veel näinud..:D